Kaksi hienoa uutuuskahvia verkkokaupassamme!

12.02.2016

Kaksi hienoa uutuuskahvia verkkokaupassamme!

Olemme saaneet valikoimaamme jälleen hienoja uutuuksia:

Mielenkiintoinen kylmäfermentoitu Colombia Finca Veracruzin joka tulee Santa Barbaran tilalta. Pavut on käsitelty kylmäfermentoimalla, joka tarkoittaa sitä, että heti poimimisen jälkeen kahvimarjan asetetaan altaisiin, missä niitä säilytetään viisi päivää 18-asteisessa vedessä. Tämä menetelmä lisää aromin puhtautta ja samalla poistaa hapokkuutta. Mokkamestareiden erittäin vaalea paahto (1/5) tuo kahvissa esiin marjaisuutta ja vihreää omenaa. Suosittelemme aeropress-, cold brew-, tai espresso-kahviksi.

Toinen uutuuskahvimme on tummapaahtoinen (5/5) luomu ja reilun kaupan kahvi Congo Tsheya Minova. Aromista löytyy paahdettua ruokosokeria ja makeaa hedelmää. Tämä suklaisen suutuntuman omaava kahvi sopii erinomaisesti suodatin-, presso-, tai aeropress -kahviksi.