Ilmainen toimitus noutopisteeseen Suomessa yli 59€ tilauksille!

Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Toimitus- ja myyntiehdot & Rekisteriseloste


Toimitus- ja myyntiehdot

Myyjän yhteystiedot

Mokkamestarit Oy
Kuukuja 8E
33420 Tampere

Puh/Fax: +358 50 553 5003
Sähköposti: paahtimo@mokkamestarit.fi

Y-tunnus: 0891147-4

Sovellettava laki

Noudatamme kaupankäynnissä Suomen lakia.

Tilaaminen

Tuotteitamme on mahdollista tilata verkkokaupastamme verkkokauppa.mokkamestarit.fi

Tilaukset tulee tehdä kirjallisesti.

Kotimaan toimitus

Toimitusaika

Tilatut tuotteet toimitamme 2-4 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Tilauksen käsittelyssä ja toimituksessa saattaa esiintyä väliaikaista viivettä mahdollisten poikkeustilanteiden vuoksi.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset postin välityksellä (Postipaketti) ja lähetyksen voi noutaa lähimmästä postitoimistosta saapumisilmoitusta vastaan. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa veloituksetta paahtimoltamme osoitteesta Kuukuja 8E, 33420 Tampere arkisin klo 9-17.

Mikäli haluat tilauksen toimitettuna kotiin, voit valita ostoskorissa vaihtoehdon: Kotipaketti (toimitus kotiin) hinta 14,90 €. 
Toimitus tapahtuu Postin kuljetuksena vain kotimaassa.

Voit myös tilata ostoksesi kätevästi lähimpään Postin pakettiautomaattiin(Smartship). Valitse haluamasi noutopaikka tilauksen yhteydessä. Saat saapuneesta lähetyksestä tekstiviestin, jolla voit lunastaa pakettisi.

Kotiovelle-tuotteet toimitetaan suoraan kotiin (vain kotimaan lähetykset). Kotiovelle-tuotteet toimitetaan kirjejakeluna.

Toimitusmaksu alle 59 € tilauksille on 5,90 €. Yli 59 € tilaukset toimitamme rahtivapaasti. Rahtivapausraja koskee ainoastaan kotimaan toimituksia.
Huomaathan, että maksuton toimitus koskee ainoastaan Postipaketteja ei Kotipaketteja (toimitus kotiin).

Hinnat

Hinnat ovat voimassaolevia hintoja sisältäen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä ostopäivästä lukien. Tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessaan. Asiakas vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Peruutuksessa tulee ilmetä laskun numero, ostajan yhteystiedot ja tilinumero. Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen paahtimo@mokkamestarit.fi

Jos tilaus jätetään noutamatta, sopimus katsotaan rauenneeksi. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tehdyt suoritukset, pois lukien 10€ palautuskulu.

Koulutukset ja kurssit

Myyjällä on oikeus siirtää tai peruuttaa kurssi, jos vähimmäisosallistujamäärä ei täyty. Mahdolliset peruutukset ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kursseista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tapahtumaa ja sen jälkeen perutuista kursseista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan, ellei kyseessä ole sairastapaus. Esteen sattuessa ilmoittautunut voi halutessaan nimetä tilalleen toisen henkilön.

Takuu

Takaamme, että tuotteemme täyttävät ilmoittamamme normit. Mikäli tuotteiden laadussa on huomautettavaa, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: paahtimo@mokkamestarit.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut:

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tai laskulla.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Mokkamestarit Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj (ent. Suomen Verkkomaksut Oy).

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
asiakaspalvelu@paytrail.com

Toimitus ulkomaille

Toimitamme tuotteita Eu-alueella.

Alue 1
: Alankomaat, Belgia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Ruotsi, Saksa, Tanska, Viro.
Alue 2:
Bulgaria, Espanaja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malta, Monaco, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Slovakia, Slovenia, Tshekin tasavalta, Unkari.

Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Paketit toimittaa Posti.
Toimitusmaksu määräytyy toimitusmaan ja tilauksen painon mukaan seuraavasti:

Alue 1:

0 – 2 kg: 18,70€
2 – 5 kg: 21,10€
Maksimipaino 5kg.

Alue 2:

0 – 2 kg: 23,40€
2 – 5 kg: 28,50€
Maksipaino 5kg.

Hinnat sis. alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Reklamaatiot ja takuu

Mokkamestarit Oy takaa, että  tuotteet täyttävät kahvin ja teen erikoisstandardit.
Reklaamaatiot ja tuotetiedustelut: paahtimo@mokkamestarit.fi.

Rekisteriseloste

Mokkamestarit Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Mokkamestarit Oy (0891147-4)

Yhteystiedot:
Kuukuja 8E
33420 Tampere

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Mokkamestarit Oy
Reija Paakkinen
Kuukuja 8E
33420 Tampere
050 553 5003
toimisto@mokkamestarit.fi

2. Rekisteröidyt

Rekisteriin kuuluu Mokkamestarit Oy:n asiakkaat sekä potentiaaliset asiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen sekä suostumuksen perusteella.

Henkilötietoja käsitellään vain asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluistamme ja tuotteistamme tiedottamiseen.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakkaan ilmoittamat yhteystiedot (nimi, postiosoite, laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), asiakastiedot, sopimustiedot, tilaushistoria.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen toimisto@mokkamestarit.fi tai Mokkamestarit Oy, Kuukuja 8E, 33420 Tampere.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.


Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.


Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.


Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.


Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä henkilötietoja käsitellessämme.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/yhteysti...

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti rekisterinpitäjän oman toiminnan kautta sekä rekisteröidyltä itseltään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisesti käsiteltävien tietojen suojaus organisaation ulkopuolisilta tahoilta toteutetaan asianmukaisilla tietoturvaohjelmilla (palomuuri, virustorjunta). Atk-laitteisto säilytetään lukituissa tiloissa.

Organisaation sisällä vain nimetyillä henkilöillä on pääsy rekisterin tietoihin. Kaikki organisaatiossa työskentelevät ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit